Fiets accu revisie Doorn? Hoeveel kan ik uitsparen met het reviseren van mijn accu in Doorn?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Doorn kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze alsmaar populairder, natuurlijk ook in Doorn rijden er veel meer rond. Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel langer ingeval je zelf moet trappen. Het is nu denkbaar om b.v. naar een restaurant in Doorn te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Plus hoe lekker het rijden ook is met een elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Doorn voor ieder budget

Indien de accu niet meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog uitstekend. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij de ebike expert in Doorn. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 450 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Doorn met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om zwaardere energie cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Doorn: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Recyclen van materialen is hierbij uiterst belangrijk. Het reviseren van de accu past goed in dit plaatje. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Doorn

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Doorn helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Doorn is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Doorn laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Doorn een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Doorn

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Doorn voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Doorn

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven