Fiets accu revisie Doornenburg? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken e-bike’s in Doornenburg.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Doornenburg kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Doornenburg maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is leuk om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetgelegenheid in Doornenburg te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto naar toe ging. Plus hoe fijn het fietsen ook is met een elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Doornenburg voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog perfect. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Doornenburg moet u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €500,00. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Doornenburg met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kunt verder kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Een aardig oordeel om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Doornenburg: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt voortdurend belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Doornenburg

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Doornenburg helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Doornenburg is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Doornenburg laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Doornenburg een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Doornenburg

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Doornenburg voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Doornenburg

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven