Fiets accu revisie Doorwerth? Ook de klanten uit Doorwerth zijn tevreden met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Doorwerth kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Doorwerth maken gebruik van de elektrische ebike. Het is aangenaam om naar je werkplek te gaan met de elektrische fiets. Doordat je minder sterkte en druk hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Op de e-bike naar familie die in Doorwerth gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Doorwerth voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De behuizing kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. {Een nieuwe accu in Doorwerth kost vaak boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Doorwerth met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u krachtigere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en de fiets accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit uitermate interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een mooi oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Doorwerth: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het omgaan met alles dat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een juiste bijdrage. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Doorwerth

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Doorwerth helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Doorwerth is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Doorwerth laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Doorwerth een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Doorwerth

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Doorwerth voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Doorwerth

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven