Fiets accu revisie Dordrecht! Hoeveel kan ik uitsparen met het reviseren van mijn fietsaccu in Dordrecht?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dordrecht kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Dordrecht maken gebruik van een elektrische fiets. Het is heerlijk om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je veel minder aandrift en druk hoeft toe te passen houd je het heel wat langer vol. Even snel naar de stad in Dordrecht is voortaan eenvoudig per e-bike te doen, daar u voorheen soms met de auto hier naar toe ging. En hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Dordrecht voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Dordrecht kost doorgaans boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Dordrecht met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. U kunt daarnaast kiezen voor zwaardere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart aanbieden. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Dordrecht: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt steeds belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hiertoe extreem voornaam. Het reviseren van de fiets accu past goed in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dordrecht

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Dordrecht helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dordrecht is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dordrecht laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dordrecht een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Dordrecht

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dordrecht voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dordrecht

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven