Fiets accu revisie Dormaal. Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Dormaal?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dormaal kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Dormaal. Het is prettig om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel langer als je persoonlijk moet trappen. Even dringend naar de zaak in Dormaal is nu eenvoudig per e-bike te doen, daar u eerst misschien met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Dormaal voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in uitstekende staat. De batterijen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Dormaal dient u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Dormaal met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. U kunt bovendien kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een aantrekkelijk idee om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Verder kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Dormaal: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waar de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom voortdurend belangrijker. Het reviseren van de accu past goed in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dormaal

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Dormaal helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dormaal is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dormaal laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dormaal een extra voordeel dus!

Accu revisie Dormaal

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dormaal voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Dormaal

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven