Fiets accu revisie Dorst. Ook onze bezoekers uit Dorst zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dorst kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Dorst maken gebruik van de elektrische ebike. Fietsen met een elektrische ebike is voortreffelijk. Doordat je veel minder sterkte en druk hoeft te verbruiken houd je het veel langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Dorst gehuisvest zijn was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Dorst voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. De behuizing kan b.v. nog prima in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw ebike specialist in Dorst. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 300 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Dorst met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met ondersteuning. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een prettig standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens van harte welkom. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Dorst: Denk aan het milieu

We werken in een periode waarin de toekomst van onze planeet heel belangrijk is. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor telkens belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dorst

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Dorst helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dorst is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dorst laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dorst een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Dorst

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dorst voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerder niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Dorst

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven