Fiets accu reviesie Drachten? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Drachten.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Drachten kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Drachten. Het is leuk om te reizen met de elektrische e-bike. Doordat je veel minder sterkte en dynamiek hoeft te verbruiken hou men het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Drachten verblijven was vroeger te ver op de e-bike, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Drachten voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. De behuizing kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door alleen de cellen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij uw ebike specialist in Drachten. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Drachten met garantie

We starten onze vervolgstappen met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met ondersteuning. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons ook met een onbezorgd hart voorleggen. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Drachten: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aardbol uiterst belangrijk is. Het hanteren met alles wat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Vanwege uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Drachten

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Drachten helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Drachten is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Drachten laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Drachten een extra voordeel dus!

Accu revisie Drachten

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Drachten voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Drachten

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven