Fiets accu revisie Dreumel. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken e-bike’s in Dreumel.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dreumel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Dreumel. Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je vaak minder moe. Op de ebike naar vrienden die in Dreumel leven was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe gemakkelijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Dreumel voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd vaak nog in uitstekende staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke vermogen, ook bij uw fiets specialist in Dreumel. Bij ons kan men tussen de 150 en 350 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Dreumel met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. Het is uw keuze of u krachtigere cellen in uw accu wilt dan wat u in het begin had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en de accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een prettig plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Als de fiets accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook van harte welkom. Wij doen er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Dreumel: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waarin de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we consumeren staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een actieve bijdrage. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dreumel

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Dreumel helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dreumel is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dreumel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dreumel een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Dreumel

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dreumel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Dreumel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven