Fietsaccu revisie Driebergen-Rijsenburg? Accu reviseren elektrische fiets in Driebergen-Rijsenburg is gemakkelijk en goedkoop.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Driebergen-Rijsenburg kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Driebergen-Rijsenburg maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische fiets is lekker. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veel minder vermoeid. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Driebergen-Rijsenburg te fietsen waar u vroeger alleen met de auto heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Driebergen-Rijsenburg voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog goed. {Door slechts de batterijen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je alleen datgene wat effectief vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Driebergen-Rijsenburg kost meestal boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 100 en 300 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Driebergen-Rijsenburg met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een interessant idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Driebergen-Rijsenburg: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waarin de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom telkens belangrijker. Vanwege de accu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Driebergen-Rijsenburg

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Driebergen-Rijsenburg helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Driebergen-Rijsenburg is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Driebergen-Rijsenburg laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Driebergen-Rijsenburg een extra voordeel dus!

Accu revisie Driebergen-Rijsenburg

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Driebergen-Rijsenburg voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Driebergen-Rijsenburg

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven