Fiets accu revisie Driel. Het reviseren van de fietsaccu in Driel kan doorgaans op korte termijn gebeuren.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Driel kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Driel maken gebruik van de elektrische ebike. Het is aangenaam om ergens op bezoek te gaan met een elektrische e-bike. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer ingeval je zelf moet trappen. Op de ebike naar familie die in Driel wonen was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Driel voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. {Door uitsluitend de batterijen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je enkel datgene wat echt vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Driel moet u al snel denken aan een bedrag hoger dan €550,00. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Driel met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. U kunt daarnaast kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere batterijen langer mee en uw bereik wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn relatief minimaal. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Ingeval de accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Driel: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het omgaan met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Driel

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Driel helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Driel is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Driel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Driel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Driel

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Driel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Driel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven