Fiets accu revisie Driemond! Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken e-bike’s in Driemond.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Driemond kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Driemond rijden er veel meer rond. Het is plezierig om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Omdat je veel geringer energie en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het veel langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een restauratie in Driemond te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen naar toe ging. Hoe leuk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Driemond voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door enkel de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je alleen datgene wat echt vervangen dient te worden.} {Een nieuwe accu in Driemond kost meestal boven de 600 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Driemond met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is mogelijk om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met fiets ondersteuning. En dit alles voor een relatief geringe prijs. In plaats van een andere fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Ingeval de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Driemond: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waar de toekomst van onze planeet zeer cruciaal is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee buitengewoon voornaam. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Driemond

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Driemond helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Driemond is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Driemond laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Driemond een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Driemond

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Driemond voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Driemond

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven