Fietsaccu revisie Drieslinter? Accu reviseren elektrische fiets in Drieslinter is makkelijk en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Drieslinter kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze alsmaar populairder, natuurlijk ook in Drieslinter rijden er veel meer door de stad. Het is plezierig om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Doordat je veel minder levensenergie en druk hoeft toe te passen hou men het veel langer vol. Het is nu denkbaar om onder andere naar een eetcafé in Drieslinter te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto naar toe ging. En hoe plezierig het rijden ook is met een elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Drieslinter voor ieder budget

Indien de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog uitstekend. De energie cellen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij de fiets specialist in Drieslinter. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Drieslinter met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kan ook kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere batterijen langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een goed idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u de accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart aanbieden. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Drieslinter: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hanteren met alles dat we consumeren staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Drieslinter

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Drieslinter helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Drieslinter is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Drieslinter laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Drieslinter een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Drieslinter

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Drieslinter voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Drieslinter

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven