Fiets accu revisie Drogeham? Het reviseren van een accu in Drogeham kan meestal op korte termijn gebeuren.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Drogeham kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Drogeham. Rijden met een elektrische fiets is fijn. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder uitgeput. Op de ebike naar vrienden die in Drogeham wonen was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe plezierig het rijden ook is met de elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Drogeham voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke capaciteit, ook bij uw ebike expert in Drogeham. Bij ons kan men tussen de 125 en 250 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Drogeham met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kunt tevens kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding gering. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt ook nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl met een gerust hart aanbieden. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Drogeham: Denk aan het milieu

De wereld wordt steeds belangrijker. Het hanteren met alles wat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Drogeham

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Drogeham helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Drogeham is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Drogeham laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Drogeham een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Drogeham

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Drogeham voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Drogeham

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven