Fiets accu revisie Drogenbos. Waarom een nieuwe accu kopen in Drogenbos wanneer het reviseren van de accu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Drogenbos kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Drogenbos rijden er steeds meer door de stad. Het is behaaglijk om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Doordat je veel geringer energie en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het heel wat langer vol. Even snel naar de stad in Drogenbos is voortaan fijn per e-bike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Plus hoe behaaglijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Drogenbos voor ieder budget

Wanneer de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Het omhulsel is meestal na lang gebruik vaak nog in prima staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. {Een nieuwe fiets accu in Drogenbos kost doorgaans boven de 550 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 400 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Drogenbos met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw keuze of u zwaardere cellen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en de fietsaccu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Als de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Drogenbos: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiermee extreem belangrijk. Vanwege de accu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Drogenbos

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Drogenbos helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Drogenbos is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Drogenbos laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Drogenbos een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Drogenbos

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Drogenbos voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Drogenbos

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven