Fietsaccu revisie Dronten. Accu reviseren elektrische ebike in Dronten is gemakkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dronten kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Dronten. Het is fijn om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal verder wanneer je eigenhandig moet trappen. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een restauratie in Dronten te fietsen waar u eerder enkel met de auto naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Dronten voor ieder budget

Als de accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in prima staat. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Dronten. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 250 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Dronten met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is mogelijk om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met hulp. En dit voor een relatief kleine meerprijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Dronten: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hanteren met alles wat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet slechts uw knip wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dronten

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Dronten helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dronten is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dronten laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dronten een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Dronten

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dronten voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Dronten

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven