Fiets accu revisie Droogenbroeck? Reviseren fietsaccu Droogenbroeck beter voor uw portemonnee en het milieu, doorgaans net zo degelijk of ook beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Droogenbroeck kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Droogenbroeck maken gebruik van de elektrische ebike. Het is plezant om ergens op bezoek te gaan met een elektrische ebike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer als je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar familie die in Droogenbroeck verblijven was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Plus hoe gemakkelijk het fietsen ook is met een elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Droogenbroeck voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog prima. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Droogenbroeck kost dikwijls boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Droogenbroeck met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit erg interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. Een goed plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Droogenbroeck: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt voortdurend belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hiermee extreem belangrijk. Het reviseren van uw fiets accu past goed in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Droogenbroeck

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Droogenbroeck helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Droogenbroeck is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Droogenbroeck laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Droogenbroeck een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Droogenbroeck

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Droogenbroeck voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Droogenbroeck

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven