Fiets accu revisie Drunen! Waarom een nieuwe accu aanschaffen in Drunen als het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Drunen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Drunen. Het is lekker om ergens op visite te gaan met de elektrische e-bike. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veelal verder indien je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Drunen te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen heen ging. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met de elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Drunen voor ieder budget

Ingeval de accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog uitstekend. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Drunen kost vaak boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 150 en 400 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Drunen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een prettig plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Als de accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons toch  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Drunen: Denk aan het milieu

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Drunen

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Drunen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Drunen is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Drunen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Drunen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Drunen

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Drunen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Drunen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven