Fiets accu revisie Druten? Reviseren fietsaccu Druten prima voor uw beurs en het milieu, doorgaans net zo goed of ook beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Druten kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Druten maken gebruik van de elektrische ebike. Het is behaaglijk om te gaan bewegen met de elektrische ebike. Doordat je minder sterkte en kracht hoeft te gebruiken hou je het veel langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Druten wonen was vroeger te ver op de fiets, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. De accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Druten voor ieder budget

Indien de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog uitstekend. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Druten kost dikwijls boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Druten met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw keuze of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. In plaats van een andere accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Als de accu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. Wij doen er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Druten: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hierbij buitengewoon belangrijk. Het reviseren van uw fietsaccu past prima in dit plaatje. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Druten

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Druten helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Druten is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Druten laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Druten een extra voordeel dus!

Accu revisie Druten

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Druten voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Druten

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven