Fiets accu reviesie Duffel! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Duffel.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Duffel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Duffel rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische fiets is prettig. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer als je zelf moet trappen. Op de fiets naar vrienden die in Duffel leven was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe plezant het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Duffel voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is meestal na lang gebruik meestal nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe fiets accu in Duffel kost vaak boven de 625 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Duffel met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw fiets accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een aantrekkelijk plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Duffel: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waar de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles wat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Door de accu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Duffel

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Duffel helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Duffel is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Duffel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Duffel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Duffel

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Duffel voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Duffel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven