Fiets accu revisie Duisburg. Ook de bezoekers uit Duisburg zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Duisburg kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten in Duisburg. Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Even dringend naar de stad in Duisburg is voortaan gemakkelijk per e-bike te doen, daar u voorheen misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Duisburg voor ieder budget

Indien de accu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd vaak nog in uitstekende staat. {Door alleen de cellen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je alleen datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Duisburg dient u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 400 euro besparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Duisburg met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, die batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit bijzonder interessant, u betaalt immers maar iets meer. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij ons met een gerust hart voorleggen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Duisburg: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waarin de vooruitzichten van onze planeet uiterst belangrijk is. Het hanteren met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past prima in dit plaatje. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Duisburg

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Duisburg helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Duisburg is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Duisburg laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Duisburg een extra voordeel dus!

Accu revisie Duisburg

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Duisburg voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerder niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Duisburg

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven