Fiets accu reviesie Duiven? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Duiven.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Duiven kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Duiven maken gebruik van de elektrische ebike. Rijden met een elektrische ebike is prettig. Doordat je geringer sterkte en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een bistro in Duiven te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Plus hoe plezierig het rijden ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Duiven voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Duiven kost meestal boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Duiven met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. In de fietsaccu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. En dat alles voor een geringe prijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Indien de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Duiven: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt telkens belangrijker. Recyclen van onderdelen is hierbij uiterst belangrijk. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Duiven

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Duiven helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Duiven is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Duiven laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Duiven een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Duiven

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Duiven voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Duiven

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven