Fiets accu revisie Dussen. Ook de klanten uit Dussen zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dussen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Dussen. Het is lekker om erop uit te trekken met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer aandrift en dynamiek hoeft toe te passen hou je het veel langer vol. Het is nu denkbaar om onder andere naar een bistro in Dussen te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. De accu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Dussen voor ieder budget

Ingeval de accu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De cassette is meestal na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. {Door alleen de cellen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe fiets accu in Dussen kost vaak boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 450 euro bezuinigen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Dussen met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en uw fiets accu langer mee gaat. En dat voor een relatief lage prijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Indien de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens van harte welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Dussen: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt voortdurend belangrijker. Recyclen van materialen is hiertoe zeer voornaam. Vanwege de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. De cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dussen

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Dussen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dussen is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dussen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dussen een extra voordeel dus!

Accu revisie Dussen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dussen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dussen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven