Fiets accu revisie Dwingeloo. Wat kan ik besparen door het reviseren van mijn accu in Dwingeloo?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dwingeloo kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Dwingeloo. Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. De km die gefietst kunnen worden zijn veel langer wanneer je persoonlijk moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Dwingeloo verblijven was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe lekker het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Dwingeloo voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog perfect. {Door uitsluitend de cellen te verwisselen houd u de kosten gering en vervang je enkel datgene wat echt vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Dwingeloo moet u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Dwingeloo met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude fiets accu had, die batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met hulp. En dit alles voor een relatief kleine prijs. Een aangenaam standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart aanbieden. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Dwingeloo: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze aarde uitermate cruciaal is. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom steeds belangrijker. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dwingeloo

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Dwingeloo helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dwingeloo is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dwingeloo laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dwingeloo een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Dwingeloo

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dwingeloo voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Dwingeloo

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven