Fiets accu revisie Echt. Hoeveel kan ik uitsparen door het reviseren van m’n fietsaccu in Echt?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Echt kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Echt rijden er steeds meer rond. Het is gemakkelijk om erop uit te trekken met een elektrische fiets. Doordat je veel geringer werklust en dynamiek hoeft toe te passen hou men het heel wat langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetcafé in Echt te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen heen ging. En hoe plezant het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Echt voor ieder budget

Als de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog goed. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke kracht, ook bij uw fiets expert in Echt. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 500 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Echt met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is geoorloofd om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde accu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . De onkosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op veel voordelen. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Echt: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze aardbol erg cruciaal is. Het omgaan met alles wat we verbruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past goed in dit perspectief. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Echt

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Echt helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Echt is de moeite waard. De bedragen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Echt laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Echt een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Echt

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Echt voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Echt

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven