Fiets accu revisie Edam? Ook de klanten uit Edam zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Edam kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Edam rijden er steeds meer door de stad. Het is leuk om ergens op visite te gaan met de elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel verder wanneer je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eetcafĂ© in Edam te fietsen waar u eerder alleen met de auto naar toe ging. En hoe plezant het fietsen ook is met een elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Edam voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De cassette is meestal na lange tijd vaak nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe accu in Edam kost meestal boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Edam met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kan daarnaast kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. En dat voor een relatief geringe meerprijs. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op veel pluspunten. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Edam: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Edam

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Edam helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Edam is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Edam laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Edam een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Edam

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Edam voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Edam

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven