Fiets accu revisie Ede! Reviseren accu Ede beter voor uw beurs en het leefmilieu, vaak net zo degelijk of ook beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ede kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze alsmaar populairder, natuurlijk ook in Ede rijden er veel meer rond. Het is aangenaam om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer energie en kracht hoeft toe te passen hou je het veelal langer vol. Op de fiets naar familie die in Ede gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe voortreffelijk het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Ede voor ieder budget

Als de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De cassette is meestal na lange tijd veelal nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Ede kost doorgaans boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Ede met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kan tevens kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. De kosten hiervoor zijn relatief minimaal. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. De kans is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ede: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hiertoe zeer voornaam. Het reviseren van de accu past goed in dit plaatje. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ede

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Ede helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ede is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ede laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ede een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Ede

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ede voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ede

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven