Fiets accu reviesie Edegem! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Edegem.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Edegem kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Edegem maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is fijn om te gaan werken met een elektrische e-bike. Doordat je minder energie en dynamiek hoeft te verbruiken hou je het veel langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een restauratie in Edegem te fietsen waar u vroeger alleen met de auto heen ging. En hoe fijn het fietsen ook is met een elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Edegem voor ieder budget

Als de accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. De behuizing kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw ebike specialist in Edegem. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 250 euro besparen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Edegem met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kan tevens kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dat alles voor een relatief kleine prijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij ons ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Edegem: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Recyclen van materialen is hiermee erg belangrijk. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Edegem

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Edegem helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Edegem is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Edegem laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Edegem een extra voordeel dus!

Accu revisie Edegem

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Edegem voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Edegem

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven