Fiets accu revisie Ederveen. Zoekt u meer informatie over het reviseren van een accu in Ederveen? Fiets-accu.nl helpt u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ederveen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Ederveen. Het is voortreffelijk om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Doordat je minder levensenergie en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veeltijds langer vol. Even dringend naar de winkel in Ederveen is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u eerst mogelijk met de auto hier naar toe ging. Plus hoe voortreffelijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Ederveen voor ieder budget

Als de accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. De chip kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Ederveen. Bij ons kunt u tussen de 125 en 500 euro besparen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Ederveen met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit uiterst interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij ons met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Wij doen er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Ederveen: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Recyclen van materialen is hiertoe buitengewoon belangrijk. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ederveen

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Ederveen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ederveen is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ederveen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ederveen een extra voordeel dus!

Accu revisie Ederveen

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ederveen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ederveen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven