Fiets accu revisie Eefde. Reviseren fietsaccu Eefde beter voor uw portemonnee en het milieu, meestal net zo perfect of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eefde kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze voortdurend meer verkocht, zeker ook in Eefde rijden er steeds meer door de stad. Fietsen met een elektrische ebike is heerlijk. Omdat je geringer sterkte en dynamiek hoeft te verbruiken hou men het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een gelegenheid in Eefde te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen naar toe ging. En hoe plezierig het fietsen ook is met een elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Eefde voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij de fiets specialist in Eefde. Bij ons kan men tussen de 125 en 250 euro uitsparen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Eefde met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. U kunt verder kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. In plaats van een andere fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Indien de accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Eefde: Denk aan de natuur

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we verbruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit plaatje. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eefde

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Eefde helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eefde is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eefde laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eefde een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Eefde

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eefde voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Eefde

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven