Fiets accu reviesie Eelde! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Eelde.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eelde kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Eelde. Fietsen met een elektrische ebike is heerlijk. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder ingeval je persoonlijk moet trappen. Op de ebike naar familie die in Eelde verblijven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. De accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Eelde voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. {Door slechts de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Eelde moet u al vlug denken aan een bedrag groter dan €500,00. Bij ons kunt u tussen de 100 en 300 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Eelde met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief minimaal. Een mooi oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons ook met een onbezorgd hart aanbieden. Wij doen er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Eelde: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom alsmaar belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit perspectief. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eelde

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Eelde helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eelde is de moeite waard. De tarieven zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eelde laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eelde een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Eelde

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eelde voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Eelde

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven