Fiets accu reviesie Eemnes? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Eemnes.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eemnes kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend meer verkocht, zeker ook in Eemnes rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische ebike is behaaglijk. Doordat je veel geringer aandrift en druk hoeft te verbruiken hou je het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eetgelegenheid in Eemnes te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Eemnes voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. De energie cellen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Eemnes moet u al vlug denken aan een bedrag groter dan €550,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Eemnes met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. U kan verder kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. De kosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Eemnes: Denk aan het milieu

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze planeet bijzonder cruciaal is. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past goed in dit perspectief. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eemnes

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Eemnes helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eemnes is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eemnes laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eemnes een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Eemnes

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eemnes voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Eemnes

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven