Fiets accu revisie Eerbeek! Waarom een splinternieuwe accu kopen in Eerbeek als het reviseren van een fietsaccu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eerbeek kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Eerbeek rijden er veel meer rond. Rijden met een elektrische ebike is lekker. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veel minder moe. Het is nu mogelijk om b.v. naar een gelegenheid in Eerbeek te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen heen ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Eerbeek voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog uitstekend. De cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Eerbeek kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Eerbeek met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is aan u of u zwaardere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en de fiets accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief minimaal. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Eerbeek: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de toekomst van onze aarde extreem belangrijk is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe uitermate voornaam. Vanwege uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eerbeek

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Eerbeek helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eerbeek is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eerbeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eerbeek een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Eerbeek

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eerbeek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Eerbeek

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven