Fiets accu revisie Eersel. Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n accu in Eersel?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eersel kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Eersel. Fietsen met een elektrische e-bike is lekker. Doordat je veel geringer levensenergie en dynamiek hoeft te verbruiken hou je het veel langer vol. Op de fiets naar familie die in Eersel verblijven was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe plezierig het rijden ook is met een elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Eersel voor ieder budget

Indien de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in goede staat. {Door alleen de energie cellen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen moet worden.} Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Eersel moet u al snel denken aan een bedrag hoger dan €550,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 500 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Eersel met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit bijzonder interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Eersel: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van materialen is hiertoe uiterst belangrijk. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eersel

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Eersel helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eersel is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eersel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eersel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Eersel

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eersel voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Eersel

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven