Fiets accu revisie Egmond aan Zee! Reviseren accu Egmond aan Zee beter voor uw portemonnee en het leefmilieu, dikwijls net zo goed of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Egmond aan Zee kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Egmond aan Zee maken gebruik van een elektrische ebike. Fietsen met een elektrische ebike is voortreffelijk. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je vaak minder vermoeid. Op de e-bike naar familie die in Egmond aan Zee gehuisvest zijn was vroeger te ver op de ebike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Egmond aan Zee voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De cassette is meestal na lang gebruik doorgaans nog in uitstekende staat. De cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij de fiets expert in Egmond aan Zee. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Egmond aan Zee met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. U bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude accu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Wanneer de accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Egmond aan Zee: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee uiterst voornaam. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Egmond aan Zee

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Egmond aan Zee helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Egmond aan Zee is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Egmond aan Zee laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Egmond aan Zee een extra voordeel dus!

Accu revisie Egmond aan Zee

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Egmond aan Zee voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Egmond aan Zee

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven