Fiets accu revisie Egmond-Binnen? Ook de bezoekers uit Egmond-Binnen zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Egmond-Binnen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Egmond-Binnen maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische ebike is heerlijk. Omdat je geringer levensenergie en druk hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Egmond-Binnen te fietsen waar u voorheen alleen met de wagen naar toe ging. Plus hoe plezierig het rijden ook is met de elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Egmond-Binnen voor ieder budget

Indien de accu vernieuwd dient te worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe fiets accu in Egmond-Binnen kost doorgaans boven de 625 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 125 en 400 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Egmond-Binnen met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. En dat alles voor een relatief kleine prijs. Een prettig idee om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons eveneens van harte welkom. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Egmond-Binnen: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van uw accu past uitstekend in dit plaatje. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Egmond-Binnen

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Egmond-Binnen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Egmond-Binnen is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Egmond-Binnen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Egmond-Binnen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Egmond-Binnen

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Egmond-Binnen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Egmond-Binnen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven