Fiets accu revisie Eibergen! Waarom een nieuwe fietsaccu kopen in Eibergen wanneer het reviseren van de fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eibergen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Eibergen rijden er veel meer door de stad. Rijden met een elektrische ebike is gemakkelijk. Doordat je geringer levensenergie en kracht hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Even snel naar de winkel in Eibergen is nu fijn per fiets te doen, daar u eerst soms met de trein hier naar toe ging. Hoe plezant het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Eibergen voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. De behuizing kan b.v. nog perfect in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Eibergen moet u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €475,00. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Eibergen met garantie

We beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, die batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons met een gerust hart aanbieden. De kans is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Eibergen: Denk aan het milieu

We werken in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom constant belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eibergen

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Eibergen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eibergen is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eibergen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eibergen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Eibergen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eibergen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Eibergen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven