Fiets accu revisie Eigenbilzen! Waarom een nieuwe accu aankopen in Eigenbilzen wanneer het reviseren van een fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eigenbilzen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Eigenbilzen maken gebruik van een elektrische fiets. Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer aandrift en druk hoeft toe te passen houd men het heel wat langer vol. Het is nu denkbaar om onder andere naar een eethuis in Eigenbilzen te fietsen waar u vroeger alleen met de auto heen ging. Plus hoe plezierig het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Eigenbilzen voor ieder budget

Als de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog prima. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Eigenbilzen. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Eigenbilzen met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met fiets ondersteuning. De uitgave hiervoor zijn relatief gering. Een prettig plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Eigenbilzen: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waar de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor continu belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past opperbest in dit plaatje. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw knip wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eigenbilzen

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Eigenbilzen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eigenbilzen is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eigenbilzen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eigenbilzen een extra voordeel dus!

Accu revisie Eigenbilzen

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eigenbilzen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Eigenbilzen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven