Fiets accu revisie Eijsden. Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken fietsen in Eijsden.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eijsden kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Eijsden maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is aangenaam om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. Doordat je geringer levensenergie en kracht hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Eijsden leven was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe gemakkelijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Eijsden voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is meestal na lange tijd veelal nog in prima staat. {Door alleen de energie cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Eijsden kost dikwijls boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Eijsden met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kan ook kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. De kosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een aardig plan om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Ook kunt u bij ons terecht als uw fiets accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Eijsden: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom voortdurend belangrijker. Vanwege de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eijsden

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Eijsden helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eijsden is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eijsden laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eijsden een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Eijsden

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eijsden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Eijsden

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven