Fiets accu revisie Eindhout! Reviseren fietsaccu Eindhout prima voor de beurs en het milieu, meestal net zo aantrekkelijk of zelfs beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eindhout kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Eindhout maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische e-bike is heerlijk. Omdat je geringer aandrift en kracht hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Eindhout te fietsen waar u eerder alleen met de auto naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Eindhout voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog uitstekend. {Door uitsluitend de cellen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een nieuwe accu in Eindhout kost vaak boven de 575 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 400 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Eindhout met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kunt ook kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een aardig plan om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Alsook kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Eindhout: Denk aan het milieu

We leven in een periode waarin de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor continu belangrijker. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eindhout

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Eindhout helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eindhout is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eindhout laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eindhout een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Eindhout

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eindhout voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Eindhout

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven