Fiets accu reviesie Eindhoven. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Eindhoven.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eindhoven kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Eindhoven maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is aangenaam om te reizen met de elektrische e-bike. Doordat je minder levensenergie en druk hoeft te gebruiken houd men het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetcafé in Eindhoven te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. En hoe prettig het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Eindhoven voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. {Een nieuwe fietsaccu in Eindhoven kost vaak boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Eindhoven met garantie

We starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is uw keuze of u zwaardere energie cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fietsaccu langer mee gaat. En dat voor een relatief geringe prijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Als de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons met een gerust hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Eindhoven: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor steeds belangrijker. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eindhoven

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Eindhoven helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eindhoven is de moeite waard. De bedragen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eindhoven laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eindhoven een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Eindhoven

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eindhoven voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Eindhoven

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven