Fietsaccu revisie Ekeren? Accu reviseren elektrische ebike in Ekeren is simpel en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ekeren kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Ekeren. Het is heerlijk om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je veel geringer levensenergie en kracht hoeft te verbruiken hou je het veelal langer vol. Op de fiets naar familie die in Ekeren gehuisvest zijn was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe leuk het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De fietsaccu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Ekeren voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog prima. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe fiets accu in Ekeren kost doorgaans boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 125 en 450 euro besparen door de fietsaccu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Ekeren met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de oude accu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . De onkosten hiervoor zijn relatief beperkt. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op veel voordelen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons ook met een gerust hart aanbieden. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ekeren: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past perfect in dit perspectief. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ekeren

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Ekeren helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ekeren is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ekeren laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ekeren een extra voordeel dus!

Accu revisie Ekeren

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ekeren voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ekeren

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven