Fiets accu revisie Eksel. Waarom een nieuwe fietsaccu aanschaffen in Eksel als het reviseren van een fietsaccu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eksel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Eksel maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is behaaglijk om te gaan bewegen met de elektrische fiets. Omdat je veel minder levensenergie en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veel langer vol. Op de fiets naar familie die in Eksel leven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe behaaglijk het fietsen ook is met een elektrische fiets, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Eksel voor ieder budget

Als de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in prima staat. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Eksel kost dikwijls boven de 575 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 150 en 450 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Eksel met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. U bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen met steun en de accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Ingeval de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart aanbieden. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Eksel: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor almaar belangrijker. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eksel

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Eksel helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eksel is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eksel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eksel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Eksel

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eksel voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Eksel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven