Fietsaccu revisie Elburg! Accu reviseren elektrische ebike in Elburg is simpel en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Elburg kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze steeds vaker verkocht, natuurlijk ook in Elburg rijden er steeds meer door de stad. Het is aangenaam om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder vermoeid. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Elburg te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen heen ging. En hoe lekker het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fiets accu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Elburg voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Elburg kost doorgaans boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 100 en 250 euro bezuinigen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het type e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Elburg met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit erg interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt ook nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Als de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons ook met een zorgeloos hart voorleggen. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Elburg: Denk aan het milieu

We leven in een periode waar de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Elburg

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Elburg helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Elburg is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Elburg laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Elburg een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Elburg

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Elburg voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Elburg

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven