Fiets accu revisie Eliksem? Waarom een splinternieuwe accu aankopen in Eliksem wanneer het reviseren van een accu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Eliksem kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Eliksem maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is fijn om te reizen met de elektrische ebike. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder wanneer je eigenhandig moet trappen. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Eliksem te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Hoe plezant het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fiets accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Eliksem voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De cassette is meestal na lang gebruik veelal nog in goede staat. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Eliksem dient u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Bij ons kunt u tussen de 100 en 450 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Eliksem met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . De uitgave hiervoor zijn relatief bescheiden. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. De kans is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Eliksem: Denk aan de natuur

De wereld wordt telkens belangrijker. Het hanteren met alles dat we consumeren staat hoog op de agenda. Door de accu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Eliksem

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Eliksem helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Eliksem is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Eliksem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Eliksem een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Eliksem

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Eliksem voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Eliksem

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven