Fiets accu revisie Elim! Ook onze klanten uit Elim zijn tevreden met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Elim kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Elim maken gebruik van de elektrische fiets. Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veelal minder moe. Even vlug naar de zaak in Elim is voortaan fijn met de ebike te doen, daar u voorheen misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Elim voor ieder budget

Als de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Elim kost doorgaans boven de 575 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 350 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Elim met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de fietsaccu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, die cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met ondersteuning. En dat alles voor een beperkte meerprijs. Een interessant standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Als de fiets accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons eveneens  welkom. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Elim: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van uw accu past goed in dit perspectief. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Elim

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Elim helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Elim is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Elim laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Elim een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Elim

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Elim voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerst niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Elim

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven