Fiets accu revisie Ellikom! Ook de klanten uit Ellikom zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ellikom kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten in Ellikom. Het is fijn om ergens op visite te gaan met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel langer ingeval je persoonlijk moet trappen. Het is nu denkbaar om onder andere naar een gelegenheid in Ellikom te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen heen ging. En hoe lekker het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Ellikom voor ieder budget

Als de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog perfect. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Ellikom dient u al snel denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 300 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Ellikom met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met hulp. De prijzen hiervoor zijn relatief bescheiden. Een aardig plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Als de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons zeker van harte welkom. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ellikom: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Recyclen van materialen is hiermee heel belangrijk. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ellikom

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Ellikom helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ellikom is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ellikom laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ellikom een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Ellikom

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ellikom voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voordien niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ellikom

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven