Fiets accu revisie Elspeet! Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Elspeet?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Elspeet kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Elspeet maken gebruik van de elektrische ebike. Het is gemakkelijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Omdat je veel minder levensenergie en kracht hoeft toe te passen hou je het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eethuis in Elspeet te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen heen ging. Plus hoe voortreffelijk het fietsen ook is met een elektrische fiets, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Elspeet voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. {Door enkel de batterijen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je uitsluitend datgene wat effectief vervangen moet worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Elspeet moet u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €525,00. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Elspeet met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Ingeval de accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Elspeet: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Recyclen van materialen is hiermee zeer belangrijk. Door uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Elspeet

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Elspeet helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Elspeet is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Elspeet laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Elspeet een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Elspeet

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Elspeet voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Elspeet

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven