Fiets accu revisie Elst! Hoeveel kan ik besparen met het reviseren van mijn fiets accu in Elst?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Elst kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze telkens populairder, zeker ook in Elst rijden er steeds meer door de stad. Het is gemakkelijk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische ebike. Doordat je minder aandrift en dynamiek hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Op de fiets naar familie die in Elst leven was vroeger te ver op de e-bike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De accu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Elst voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. Het omhulsel is meestal na lang gebruik meestal nog in prima staat. {Door alleen de cellen te verwisselen houd u de kosten gering en vervang je alleen datgene wat echt vervangen moet worden.} {Een nieuwe accu in Elst kost vaak boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Elst met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan bovendien kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw bereik wordt groter. En dat alles voor een relatief kleine meerprijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Elst: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waarin de toekomst van onze aarde extreem belangrijk is. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit perspectief. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Elst

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Elst helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Elst is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Elst laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Elst een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Elst

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Elst voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerder niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Elst

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven