Fiets accu reviesie Emblem. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Emblem.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Emblem kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Emblem maken gebruik van de elektrische fiets. Fietsen met een elektrische ebike is heerlijk. Doordat je veel minder werklust en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het veelal langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Emblem leven was vroeger te ver op de ebike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Emblem voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. De computer kan b.v. nog prima in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Emblem kost meestal boven de 575 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Emblem met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw accu. U kunt verder kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit alles voor een kleine meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Emblem: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Het hanteren met alles wat wij consumeren staat hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Emblem

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Emblem helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Emblem is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Emblem laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Emblem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Emblem

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Emblem voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Emblem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven