Fiets accu revisie Emmeloord! Reviseren accu Emmeloord prima voor uw beurs en het milieu, meestal net zo aantrekkelijk of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Emmeloord kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Emmeloord maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is leuk om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Doordat je veel minder energie en dynamiek hoeft te gebruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een restauratie in Emmeloord te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De fiets accu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Emmeloord voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. De computer kan b.v. nog prima in orde zijn. {Door enkel de batterijen te vernieuwen houd u de uitgave gering en vervang je slechts dat wat effectief vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Emmeloord kost doorgaans boven de 575 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Emmeloord met garantie

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de oude accu had, deze cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . De kosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Een aardig oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Verder kunt u bij ons terecht indien uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Emmeloord: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past prima in dit perspectief. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Emmeloord

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Emmeloord helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Emmeloord is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Emmeloord laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Emmeloord een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Emmeloord

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Emmeloord voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Emmeloord

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven